jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

SOMMARN KOM, FULL RULLE

Publicerad 2023-06-22 15:31:04 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

Tiden springer, säger morsan, som förut sa att tiden går…
Nu håller jag med!  Nyss var det astråkig och seg vinter, kallt länge länge. Och så, vips, var sommaren över oss och snart har halva gått redan! Midsommarafton i morgon!
Som traditionen bjuder träffas vi, kompisgänget (det forna Förbrytatgänget har utökats med så vänliga och fridsamma typer att vi bör kalla oss något annat faktiskt) här ute i den finaste av "orter", Orminge - SnakeCity!
(null)

Sedan åtminstone 9 år tillbaka har vi haft knytis alternativt picknick, i ur och skur, ofta i hisshallen där Pontus och jag bor,  men även vid Myrsjöns festplats, och till och med på Myrsjöskolans gård! 
I morgon blir det picknick, vi ses utanför vår port och går eller rullar ned till Myrsjön! 
Jag ska göra Skagenröra att ha på rågbröd, lite blandad sallad och en cider till det blir finfint.
Traditioner är bra, de ska man vara rädda om. Ja, om de är goda alltså…som den vi har!

Jag har mycket att se fram emot, åker till Gotland med JAG föreningen nästa vecka för att delta i Almedalsveckan. Senare, i juli, åker jag till Furuboda, på musikläger. Och i september bär det av till Cypern.
Trevlig sommar på er!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela