jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

FUB fika!

Publicerad 2016-10-30 17:57:00 i Personligt,

Idag var jag på spökfika med jättemånga andra "fubbare" (haha, vad säger ni om det då, FK?).
Vi åt jättegoda små spöken, pumpatårta och en massa godis. Jag träffade min lärare från skolan där! Hon är kontaktperson till en av mina skolkompisar som bor i en gruppbostad. Vi bestämde att hon ska komma till mig och äta lunch nån söndag innan jul! Det var så kul att se henne igen!!
 

Nytt gym!

Publicerad 2016-10-29 17:54:55 i Personligt,

Tidigare har jag tränat på Hab, på Nacka sjukhus. Nu har de flyttat till Linde, i Enskede. Jag körde lite prova på i torsdags. Min sjukgymnast Elisabet, som varit min PT i typ hela mitt liv, mötte upp och motiverade med glada tillrop och instruktioner. Nu behöver jag få igång mig så jag bli i samma fina form som min kompis Philip!!!
 
 
 

Om

Min profilbild

Simon J

Jag är en ung man, född med flera stora funktionsnedsättningar, som har personlig assistans till hjälp med allt i mitt liv. Personlig assistans är min förutsättning till goda levnadsvillkor! Jag bidrar på mitt sätt för att värna om LSS och Lass, genom att vara en aktiv medlem i Föreningen JAG! http://www.jag.se/om-jag

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela