jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Gott Nytt!!

Publicerad 2016-12-31 20:44:04 i Personligt,

Nu har jag firat av 2016 hos min vän och granne Pontus! Vi var några som åt en förträfflig middag tillsammans. De flesta av oss var dock dyngtrötta så nån festkväll blev det icke!
Nu har jag sträckt ut mig på sängen och vilar min rygg, rapporterar till morsan på FaceTime, och flamsar med min assistent!
 
Mamma snackar om smällrädda Ella och att de har käkat trerätters middag, det lät gott ! Men vad synd om hunden!
Smällare är dumt! Tänk vad många rävar, harar, grävlingar, kråkor, hästar och andra djur som blir panikslagna!!!! Jag blir själv lite rädd när det smäller! Det är svårt att avgöra när smällen kan vara farlig.

Årets sista dag!

Publicerad 2016-12-31 16:51:39 i Personligt,

Både bubbel och bärs att skåla in det nya året med!!
Det år som tar slut nu har varit jobbigt och oroligt ibland, men en hel del roliga händelser har det förstås också innehållit!
Jag hoppas alla hot mot mina möjligheter att leva ett självständigt liv försvinner och att jag kan få vara trygg med att min assistans består. Jag hoppas att jag också framöver kommer att ha fantastiskt bra assistenter!
 
 

Trött kväll

Publicerad 2016-12-24 19:07:00 i Personligt,

Eftersom min ena brorsa åkte vidare och min andra åkte och jobbade blev vi bara tre kvar. På kvällskvisten blev det god köttbullemacka och lite paj och sedan har jag degat framför tv:n. Men det är ju inget som är särskilt kul att se.
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela