jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

GRÖNAN VAR BÄTTRE FÖRR...

Publicerad 2017-07-30 16:39:00 i Personligt,

Tidigare har rullstolsburna fått plats på en avstängd åkattraktion, Eclipse, och då såg man konserterna jättebra! Men eftersom Grönan var oroliga att det skulle bli olyckor och svårigheter vid en eventuell utrymning så får inga i rullstol placera sig där längre, men funktionsnedsatta utan rulle får stå där i alla fall. Men! Man måste förboka plats och hämta sin biljett "på morgonen" enligt personal på Grönan! Och den funktionsnedsatte måste själv vara med och hämta biljetten! Vad är det för tokigheter! Min mamma och fler av mina vänner har skrivit till Grönan och påpekat att det är knasigt, så nu säger de att man inte måste hämta biljett tidigt men komma i god tid för att få plats. Ja, det är ju normalare och gäller väl alla, oavsett funktionsvariation! Grönan har också fått veta att det inte räcker med TIO platser för rullstolsburna, som det är nu. Sist jag var där kom jag inte i tillräckligt god tid så jag får skylla mig själv att jag inte kom med bland de tio. Men vet ni? Det var ytterligare TJUGO funkisar som stod på kö för plats, så jag skippade att köa och trängde mig in i massan, och min framfusige assistent Pelle lyckades ändå hitta rätt så hyfsad placering. Hoppas jag inte krockade med många hälar, då blir ju folk ledsna på oss i rullstol. Men jag får uthärda massor av ryggsäckar och stora axelremsväskan som dängs i min skalle, både då jag är i publik och på tunnelbanan. Alltså, vad bär folk på, ibland tjongar det till som om det var tegelsten i väska!!
 
 
 

CHILLAR!

Publicerad 2017-07-29 16:19:00 i Personligt,

Om vädret inte är pålitligt så är i alla fall Signe det! Hon lyser alltid som en sol, när vi träffas i alla fall... tänk om hon är så glad för att hon träffar mig? Hoppas det!
Signe bjöd på smarriga burgare hemma en dag, och vi hade det mysigt mellan busattackerna och skratten 😜
Det är så skönt grönt hos Signe! Jag funderar på att måla om, hemma hos mig är alla väggar vita.
 
 

GRILLTRÄFF I SKARPNÄCK

Publicerad 2017-07-23 22:26:04 i Personligt,

Där några av mina vänner bor finns ett ENORMT grönt fält, jag tror det har varit ett flygfält för länge sedan, där man kan slappa, sola, leka, spela, ha hundar i full rulle-lek, kravla i gräset, och träffas för att grilla, eller picknicka! Det gjorde vi igår, jag och mina vänner Hillevi, Sign och Philip! Det var en kanonkväll! Solen stråååålade, grillen glödde spetten smakade finemang och vi var alla på lysande humör! Vänner, det är livet det - som Jossan brukar säga! Alla hade något smarrigt med sig att lägga på Grillevis portabla lilla runda grill, och jag hade med en sockerkaka jag bakat!
 
 
 Signe- hon är så himla kul hon! Jag skrattar hela tiden med henne och är glad långt efter att vi har träffats! Men jag är glad över alla mina vänner, de betyder jättemycket för mig! 💛❤️💚💙💜

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela