jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Ha ha! Ni trodde jag lagt av?

Publicerad 2022-06-19 22:32:06 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

Åh, nej! Jag har bara vilat lite…
Det har hänt mycket och jag har haft fullt upp, då kan man (läs jag) inte hålla på att skriva vad man gör hela tiden. Fast vissa kan, har jag hört. Influensers… men jag är ju inte en sån. Inte sjutton tänker jag att jag ska påverka en massa att vilja leva som jag, göra som jag, vara tvungen att inordna sig som jag etc. Nä nä jag nöjer mig med att berätta om mig och mitt, ni som läser får göra som ni vill med den infon.
Inspireras? Imponeranas? Irriteras?
Min nödvändiga skrivarhjälp (ja, för själv kan jag ju inte skriva. Inte ens prata faktiskt) har varit lite "däckad" eller vad det nu kan kallas. Under isen? Nedslagen? Oinspirerad?
Men NU är skrivarhjälpen igång igen, bra tycker jag som gärna vill berätta saker då och då.
Då vill jag först berätta att jag varit EVAKUERAD i fem veckor. Mitt hus hade vissa brister och man bestämde att hissbyte och stambyte behövdes, och även lite uppsnyggning av lägenheterna!
En del flyttade till andra lägenheter tillfälligt men jag flytta hem till mina föräldrar i FEM VECKOR! Ja min granne flyttade också hem till sina föräldrar, vilket gladde mig att veta.

(null)

Det var lite konstigt. Efter nio år i eget hem skulle jag bo med gamlingarna igen. Men!! … det gick ju riktigt bra. Morsan hade gjort i ordning min gamla lilla lya så jag hade mitt eget lilla hushåll vägg-i-vägg med föräldrarna. Jag uppskattade mitt dockhem, det pyttelilla köket och mitt gamla sovrum mot gården (där hundarna skällde på mornarna ibland). Jag har hållit god ordning och städat och hållit efter allting - så jag kan vara välkommen tillbaka om det behövs vid senare tillfälle!
Hundarna tyckte det var lite konstigt att jag bodde där, men vande sig mot slutet av de fem veckorna. Jag hann ha en grillträff med mina vänner, och så grillade jag med familjen! Härligt med altan och trädgård och trevligt att kolla på hundarna som beter sig som om dom äger allt 😁
(null)



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela