jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Sjuk assistent, trogen vikarie

Publicerad 2016-06-30 22:50:56 i Personligt,

I måndags var jag ju med på seminariet på JAG - mitt vuxenliv. Då var även min mamma med och hon satt minsann där och sa att hon nästan aldrig jobbar som assistent längre, hos mig. Och så knackade hon sig i skallen (?). Men vad händer: Jo igår blev min assistent sjuk och INGEN av de andra kunde jobba, så det fick bli mamman som fick jobba på natten. OK, bara det inte blir för ofta, ha ha!
HMM, det här känner jag igen, det har varit samma sak förut.... Men jag tycker det är bra att min mamma kan och får hoppa in och jobba ibland.  Då kan jag "uppdatera" henne lite, så hon hänger med på vad som sker i min tillvaro.
I morse blev det en ny sorts frukost som hon hittade på:
 
 
1 mixad banan i 2,5 dl mjölk, 2,5 dl mjöl, 1,5 tsk bakpulver, lite salt, 1 ägg och 2 msk kokosfett samt en gnutta rapsolja. Allt vispades ihop och så hällde vi det min muffinsform! Det blev gulliga ugnspannkakor. Sylt och grädde till!
 
Vilken höjdarfrukost! Och så en smootie på mina halvdassiga frukter (en persika och en till banan) och mjölk/youghurt. Jag åt och njöt, sedan var jag laddad inför dagens uppdrag! Demonstration vid Försäkringskassan i Sundbyberg!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela