jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Sjuk assistent, trogen vikarie

Publicerad 2016-06-30 22:50:56 i Personligt,

I måndags var jag ju med på seminariet på JAG - mitt vuxenliv. Då var även min mamma med och hon satt minsann där och sa att hon nästan aldrig jobbar som assistent längre, hos mig. Och så knackade hon sig i skallen (?). Men vad händer: Jo igår blev min assistent sjuk och INGEN av de andra kunde jobba, så det fick bli mamman som fick jobba på natten. OK, bara det inte blir för ofta, ha ha!
HMM, det här känner jag igen, det har varit samma sak förut.... Men jag tycker det är bra att min mamma kan och får hoppa in och jobba ibland.  Då kan jag "uppdatera" henne lite, så hon hänger med på vad som sker i min tillvaro.
I morse blev det en ny sorts frukost som hon hittade på:
 
 
1 mixad banan i 2,5 dl mjölk, 2,5 dl mjöl, 1,5 tsk bakpulver, lite salt, 1 ägg och 2 msk kokosfett samt en gnutta rapsolja. Allt vispades ihop och så hällde vi det min muffinsform! Det blev gulliga ugnspannkakor. Sylt och grädde till!
 
Vilken höjdarfrukost! Och så en smootie på mina halvdassiga frukter (en persika och en till banan) och mjölk/youghurt. Jag åt och njöt, sedan var jag laddad inför dagens uppdrag! Demonstration vid Försäkringskassan i Sundbyberg!
 

ROCKIG Fest på JAG igår!

Publicerad 2016-06-30 22:15:26 i Personligt,

Jag fick spela med bandet, det var flera av mina JAG vänner som också uppträdde. Några sjöng, men jag och Steffe spelade på våra ipads! De i bandet var JAGs Tony och Allan, samt Marcus Von Boisman och Mic Michaeli. Jag använder appen Sample Tank Free att spela med, funkar jättebra för mig!
 
Det var även en jättejättebra sångare med,  Alexander Lykke. Han var med i en föreställning jag och min vän Philip var på; American Idiot, med Green Day. Och han har sjungit i flera musicals och kända föreställningar.
 

NU är det JAGs sommarvecka!...i tre dagar :-)

Publicerad 2016-06-28 14:47:31 i Personligt,

Den inleddes med en workshop igår - jag och mitt vuxenliv! Då var jag med förstås! Jag berättade med hjälp av min ipad,min assistent och min gode man om hur det gick till när jag flyttade till egen lägenhet, för snart tre år sedan. och så visade jag mitt "kontaktblad" som jag använder när jag träffar någon jag vill ha som vän!
 
Här  är länk till programmet för JAGs sommarvecka.
 
Här är länk till min berättelse! 
 
Man kunde även få utdrag ur min förra blogg på workshopen igår, det hade Maggan ordnat! Jag hoppas jag kan inspirera någon att våga flytta hemifrån. Det är stort, verkligen stort! Det roligaste och bästa jag gjort hittills!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela