jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

FÖRELÄSNING PÅ JAG!

Publicerad 2017-03-28 20:30:00 i Personligt,

Maggan höll en måndagsföreläsning och jag och Hillevi var inbjudna för att dela med oss av våra erfarenheter! Det var spännande, men jag hade inte övat utan det fick bli lite spontant!
 
Jag visade hur jag använder appen Widgit Go i min padda och hur min assistans kommunicerar, planerar och dokumenterar i appen LifePuzl. Och så visade jag min fina blogg där jag delar med mig av allt möjligt😳😲😱😆😜
Jag passade på att dokumentera publiken när jag föreläste för dem!!
 
Mamma pratade om viktig intro, om konsekvenstänk och det hon ofta brukar säga: som assistent måste man tänka utanför sitt pass! Och att man ska våga säga till varann som arbetskamrater när man känner att man kan visa att saker kan göras på ett bättre sätt!
Efteråt var jag jättetrött! 3 Tim framför publik tar på krafterna!!
 
 

SISTA PASSET!

Publicerad 2017-03-26 22:50:00 i Personligt,

 
En jättebra assistent har tyvärr fått för sig att flytta från Stockholm till en liten stad i södra Sverige! Heltokigt tycker jag! Så idag blev vårt sista pass ihop! Vi var ute en del, åkte buss - som ju jag gillar (han gillar mer att gå vet jag 😊), och så lagade vi en jättegod middag som jag bjöd min familj på! De slukade maten och Mmmmade uppskattande! Nu blir det nog så att jag kommer fråga efter honom en tid, för jag gillar honom mycket bra och blir jätteglad då han jobbar. Men jag har ju mina andra assistenter som är jättebra så jag kommer att klara mig fint fast han slutar 😊. Vilken tur jag haft ändå! Att han jobbat i flera år!
 
 

KUL ATT GE!

Publicerad 2017-03-25 22:12:00 i Personligt, tips,

Min assistent M har blivit pappa!! Till en liten flickbebis! Och jag vill förstås ge hans bebis en present. Många gör ju något personligt och fint själva, och jag kom minsann på att jag som har assistans - jag kan ju nästan precis allt!!! Vansinnigt mycket kunskap och färdigheter har jag samlat på mig med åren! En del har jag glömt, men om man håller kontakt med sina gamla assistenter så behåller men en del färdigheter. Så nu har jag med hjälp av den allra första personen som assisterat mig både sytt och stickat! Väldigt små saker måste jag säga, men väldigt väldigt fina! Så nu måste jag fort fort ge dem till lilla bebisen... innan hon blir ett barn. Jag vet inte riktigt var gränsen mellan bebis och barn är, men bebis är man i alla fall bara en kort stund!
 
 
Min första assistent, Ingela, får stort jättetack för att hon hjälpt mig fixa presenterna!
❤💜❤💜❤

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela