jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Kul dag! Hårt arbete!

Publicerad 2016-08-30 19:45:00 i Intressepolitik, Personligt, funkisliv,

Idag hörde vi en bra föreläsning om Kommunikation! Med bra tips på vad som är viktigt då man vill nå ut med något - ett budskap man har. 
Vi fick en övningsuppgifter att göra på lunchuppehållet: jag och mina assistenter valde bland tre exempel att göra en 10 minuters presentation på Arbetsförmedlingen: med målet att få fler att vilja bli assistenter. 
 
Vi hämtade lunchlådor och åt på min altan och så jobbade vi under tiden. Men vi hann med ett dopp i bassängen också, tack o lov! 
 
Alla sex grupper gjorde jättebra redovisningar! Oj, vad jag fick klappa händerna! 
Min kompis Philip och hans assistent Oscar, som faktiskt också är hans brorsa gjorde ett roligt och bra framförande som visade på ett fint samspel mellan dem!

BAD!

Publicerad 2016-08-29 21:58:54 i Personligt,

 
 
Vi skyndade oss med lunchen så vi hann ta ett dopp innan återsamlung för eftermiddagspasset! I morgon ska jag utmana mig själv , jag ska försöka bada i havet!!! Uj Uj, det lite läskigt - det kan ju komma en fisk eller en manet eller bara en läskig växt som killas mot fötterna. 
Invigde min badsele idag, den funkade bra! Nu behöver jag inte vara rädd att skrapa i nån bassängkant, utan lyfta ner i vattnet på ett tryggt sätt! 
 

På Karl kurs, dag 1

Publicerad 2016-08-29 21:36:00 i Intressepolitik, Personligt, funkisliv,

Karl gav pengar till JAG för att medlemmar i brukarkooperativet skulle kunna utbildas till att bli bra ambassadörer för personlig assistans, så det blir känt att P A kan ge oss med stora funktionsnedsättningar ett självständigt, bra liv!  Karl har tyvärr gått bort, vi som nu får möjlighet att gå den första "Karlkursen" är glada över hans fina initiativ och stora gåva! Nu ska vi bli ambassadörer!
Idag har vi pratat om hur man förbereder sig då man vill nå ut med något. Bestäm SYFTET,   Sedan  MÅLGRUPP, BUDSKAP och METOD.
Vi fick övningsuppgifter och alla sex grupper gjorde bra exempel. 
Det är Cissi B som leder kursen!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela