jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

OVÄSEN DYGNET RUNT

Publicerad 2019-08-27 06:44:12 i Personligt,

I mitt kvarter pågår det flera jobb med stora maskiner och oljud som följd. Sedan flera veckor. Även på nätterna! Det är rätt olidligt!

För några minter sedan drog grävskopan igång att riva upp asfalt, åtta meter från mitt sovrumsfönster! Kl 06:30! ☹️😮🤨😩😤😳 (null)
På nätterna grävs och buffas det för nån kabel som visst är på väg till Värmdö, hoppas den snart är på plats. På dagarna bygger stora maskiner och stora män (mest, nån lite kvinna ser man ibland)  om alla vägar nära mig, gör cykelbanor (bra visserligen) och en himla massa rondeller som bilarna ska snurra i!  

Men jag får inte min skönhetssömn, har fått kuddar under ögonen, och mina assistenter är dubbeltrötta. Dels hålls de vakna och dels kutar de genom den gigantiska lånelägenheten många gånger varje natt för att kolla hur störd av oljudet jag är! 

Mest synd är det i alla fall om mina grannar! För det fick lida av "helvetesbrummet" i två dagar när mitt badrum revs för några veckor sedan!!! Då var jag i Furuboda! Killen under mig har nog haft dubbla hörselkåpor, dygnet runt, för utanför hans fönster ligger vår gata som grävts upp, vår vändplan som nu massakreras och den större vägen med alla maskinerna.

Vill sova ostört snart!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela