jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

MIN NYA ROLL

Publicerad 2021-03-30 15:10:01 i Personligt,

(null)

Nu när det är pandemi får vi inte spela teater på  min dagliga verksamhet, skittråkigt faktiskt. Vi hade ju premiär just som covid-19 också gjorde sin premiär. Tyvärr innebar de att vår föreställning lades på is, men covid-soppan rullade på över hela landet, jamen hela världen!
Tänk, om det i stället fått vara så att vår fantastiska teaterföreställning hade fått samma  "framgångs" rika spridning! Tänk om vi fått turnera över hela världen med vår spännande och roliga sjörövarhistoria? Wow, det hade varit något för historieböckerna! Nu blev det pandemi (nytt ord för de flesta) och covid-19 som tog all uppmärksamhet.

Men, vi ger oss inte så lätt. Nu, ett år senare, är vi igång med en ny story. Det kommer bli en film! Vi håller på att spåna fram scener, i grova drag är storyn redan upplagd. Teater-Anna flänger runt och brainstormar med oss aktörer, vi är ju på olika platser . Jag och Sabina är en enhet, vi har fått tänka fram våra roller, och nu finslipar vi på dem samt hjälper till att komma på hur scenerna ska läggas upp vartefter. Vi övar lite och senare i vår ska vi filma scener. Sandro är med i bärande roll, Stefan likaså. Men de är inte på jobbet. Malin, Denice och Kristian är också med, och de är på jobbet - men vi träffas inte ( det är väldigt åtskilt, jag och Sabina är i vårt eget rum större delen av jobbardagen). 
Våra träffar med Teater-Anna sker alltid utomhus, så filmen kommer till stor del utspelas ute... men vissa scener måste vara inne så klart. På vilka platser är inte bestämt än. Lite konstigt att vara med i en föreställning/film utan att träffa övriga rollinnehavare! Mycket är konstigt nu...
(null)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela