jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

INSPIRATION!

Publicerad 2017-08-31 21:35:12 i Personligt,

Min vän Philip, han kan inspirera han! Jag ser då och då på Facebook att han tränar på gym, väldigt flitigt! Jag borde också göra det! I väntan på att hitta rätt tid och plats för detta kan jag i alla fall träna hemma! Min ass Pelle har ett litet program vi brukar köra gemensamt när han jobbar! Jag gör situps och jag lyfter mina ben och jag rullar mig runt (Aoousch! DET är inte lätt!)

FÖRENINGEN JAG STOCKHOLMS LÄN!!

Publicerad 2017-08-27 22:17:46 i Personligt,

Som ni väl har koll på så är jag ordförande i JAGs länsförening i Stockholm! Ett hedrande uppdrag som jag hoppas att jag kommer klara av bra! Idag hade vi styrelsemöte och medlemsträff, än är vi inte så många men fler ska vi bli!!! Vi hade förstås träffen i JAG lokalen, där vi dukade upp ett jättefräscht fikabord. Tack Hillevi och Hansine som hjälpte till att få det så fint!! Ronnie skötte dörren och välkomnade alla i entrén. Jag var DJ och vi dansade ett tag innan fikat. Det var lite stillsamt med dansandet men det kan ju också vara skönt. Inte alltid kul med superhög musik och snabbt tempo! Vi diggade på och sedan var det go'fika. När vi ändå satt samlade vid borden passade vi på att ha informationsträff, och sedan ett snabbt styrelsemöte. Effektivt! Det gillar jag! Nicolina var flitig på dansgolvet, men hade nog önskemål om lite andra låtar än de jag levererade... till nästa gång ska jag förbereda en spellista som kan falla alla i smaken! Eh, jag ska försöka i alla fall.....

MYCKE' FIKA NU...

Publicerad 2017-08-27 08:15:00 i Personligt,

Signe och jag tog en fika på sta'n igår, nu när vi inte träffas på badet. Alltid roligt i Signes sällskap. Jag blir väldigt inspirerad att hitta på lite bustokiga saker då vi träffas.
Så, hemma gömmer jag saker för mina assistenter... ofta deras handduk som de får leta efter då de kommit till mig för att jobba....

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela