jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

NÄSTAN EN JULFEST ☺️

Publicerad 2017-11-27 20:10:38 i Personligt,

(null)

I lördags skulle jag haft två assistenter som skulle hjälpa mig med min välbehövliga  "julstädning". Men en blev sjuk och då fick det prioriteras vad som skulle göras... Det fick bli juligt i mina fönster, röda gardiner kom på plats och julljusstakarna likaså. Lite renare blev fönstren också! Och några andra julprylar placerades ut på strategiska platser. Mmmm, jag njuter när jag får pynta. 
Min vän Philip kom på middag och vi hade jättetrevligt! Hans assistent sa "på vilket annat jobb blir man bjuden på god mat och trevligt sällskap och har så här kul"? Min assistent för stunden höll med om allt! Det var en mycket trevlig kväll som jag var jättenöjd med!
Till helgen ska jag montera upp julgranen och klä den med alla mina fina kulor!
Morgonfika med stämning i mitt kök
(null)


SPONTANBJUDNING PÅ HEMMAPLAN

Publicerad 2017-11-20 07:17:58 i Personligt,

Pontus fick en av sina lysande idéer... att bjuda mig på middag (igår söndag). Jag fick gärna ta med en efterrätt. Men eftersom jag skulle iväg på ett av mina kollektivtrafikrace erbjöd sig morsan att fixa äppelpaj. Föräldrarna drunknar nästan i äpplen och delar med sig... Vi bestämde oss för att käka i "hallen", utanför våra lyor, det är kul att sitta där ibland, genom de stora fönstren har man koll på allt som händer utanför ( nja, mest är det bilar och bussar man ser, men lite annan utsikt än trädtoppar - som jag ser mest av från mina fönster) Här berättar jag målande för Pontus, att jag minsann fixat vaniljvisp till pajen... han är måttligt imponerad 😕

FIRADE EN FÖDELSEDAG!

Publicerad 2017-11-20 07:10:06 i Personligt,

Jag blev bjuden till min vän Fredriks födelsedagsfest som var i lördags! Jättetrevligt! Han bor så fint på Söder i Stockholm, så skulle jag också gärna bo, jag måste ju alltid åka ett tag för att komma till något kul. Till Fredriks fest kom också Isabelle, som jag träffade ofta när jag var liten. Vi var med i en barngrupp som träffades i Sköndal, på Träffstugan, det var när jag gick på Dagis, ha ha - jättelänge sedan! Kul att ses igen, hoppas det händer fler gånger.....

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela