jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

Kärt återseende

Publicerad 2016-11-27 21:27:06 i Personligt,

 
Idag kom äntligen Mai! Mai var min lärare i skolan under många år, vi stortrivdes tillsammans. Nu är hon, som pappa, pensionär. Men lite jobbar hon faktiskt! Hon är kontaktperson till en av mina skolkompisar. Idag kom de på besök hos mig! Som jag har längtat! Jag älskar ju att ha gäster och att visa upp mitt hem, särskilt nu i julkläder. Jag bakade pepparkakor i går kväll, rullstolar och labradorer, att bjuda på. Mamma tittade in för att hälsa på Mai och min kompis Kattis, men hon stannade inte så länge - lämnade dock en saffranslängd hon bakat. Massor av go'fika denna första advent! 

"Föräldrapass"

Publicerad 2016-11-26 18:35:00 i Personligt,

Det är ganska roligt att ibland ha föräldrarna med sig! På ridningen i fredags var BÅDA med! Då kunde jag visa hur bra jag sitter, hur fin hästen är, hur glada alla var att se mig, hur glad JAG är över att rida igen!
 
 
Mamma hoppade in som assistent för min "riktiga" assistent kunde inte jobba, det var ett tag sedan hon jobbade ett helt pass så jag fick ha lite handledning och visa hur jag vill ha det, haha! Vi hade rätt kul ihop, jag lyckades få mamma (och pappa) att assistera mig i mitt extra-allt-julpyntande!!! De är båda rätt tråkigt återhållsamma när det gäller traditioner, pynt och firande! Vilken tur att jag helt på egen hand har upptäckt hur kul det är med glitter, fint pynt, fest och faderullan!! Nu har jag styrt upp det hemma så det glittrar lyser och är genomgående julrött!!
 

Jag är SOPSNOKENEtt kärl till

Publicerad 2016-11-21 21:58:19 i Personligt,

oj oj oj vilka sopmängder det blir i soprummet i mitt hus! I helgen var det superproppfullt i båda behållarna redan på lördagsmorgonen. Luktar apa (hmm jag har aldrig luktat på en apa... )! Och eftersom nästan alla är lediga och hemma mer på helgen växer sopberget på två dagar till något ohanterligt! Jag tog kort på söndagseftermiddagen och skickade till förvaltaren. Föreslog att vi ska få ett sopkärl till, eller en tömning till. Fick till min förvåning svar nästan direkt att ett till kärl ska komma!
det lönar sig (oftast) att larma när något inte står rätt till!!! Nu ska vi se hur länge det dröjer innan extrakärlet kommer 😱 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela