jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

LITET DRAMA PÅ HEMMAPLAN

Publicerad 2021-09-27 16:37:33 i Personligt,

(null)

Grannmamman gick visst ut med soporna, lilla  ungen nådde upp till låsvredet och drog runt det! 
Mamman kunde inte få ungen att vrida låsvredet åt andra hållet, båda blev ledsna. De pratar inte svenska så det var svårt att förstå tips som olika assistenter kom med.
Oj oj, ingen extranyckel fanns att tillgå, Pontus assistent tog med sig mamman ut och  runt huset så hon stod utanför fönstret och kunde se lilla ungen, som då slutade illhojta! 
Min assistent ringde hyresvärden (Nacka kommun) som inte kunde få fram extranyckel utan i stället ringde polis och räddningstjänst, eftersom ett litet barn inte ska vara ensamt och inlåst så värst länge. 
Vips kom det en polisbil och två brandbilar! Jag blev skitnervös. Men min assistent fick mig (konstigt nog) intresserad av att just då motionera på min träningscykel som hon smart nog ställde på avstånd från fönstret. Phille fick träna på min elhäst, vid fönstret. Men han ser inte så han kunde inte skvallra om vad brandmännen gjorde.
(null)

De försökte visst ta sig in genom ett fönster, men det gick nog inte. Under tiden vi tränade var det ingen som gick in genom dörren i alla fall. Så den lilla ungen var själv rätt länge, kanske somnade den av leda? Det var i alla fall tyst där inne. Stackars mamman, hon kände sig nog rätt klantig.
Hoppas nu de kan få fler nycklar! 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela