jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

BAD OCH BOULE

Publicerad 2018-06-25 17:21:56 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

(null)

Efter att ha badat i Sköndal hängde jag med Philip hem till Huddinge, vi gick en match i boule! Han har en bana alldeles utanför sitt hus! Det var kul, men jag blev grillad som en strömming i fejset. I alla fall på ena sidan! Såg galet ut på kvällskvisten,

RESTFEST

Publicerad 2018-06-24 15:15:29 i Personligt,

Dagen efter - en massa rester förstås! Men lika goda är dom och det går att bjuda en lunchgäst på restfest! Nicolina kom hem till mig för att käka, och jag fick blommor av henne! Vad glad jag blev, de var i en jättefin passande färg... jag gillar när det matchar!
(null)


LUNCH I ”ORNÖHALL”

Publicerad 2018-06-22 18:06:20 i Personligt,

Pontus initiativ, igen! Knytis hos oss! Himla bra. Många smarriga bidrag! Tobbes smörgåstårtor superduper! Pontus inledande sillar utmärkta, med perfekt kokta ägg!
Allt var gott, även mina pajer... och Hillevis rulltårtstårta var kanonbra som avslutning på en god, lång och trevlig lunch! 
Ballonger och girlanger! Flaggor och blommor. Regn. Midsommarafton.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela