jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

NYÅRSAFTON! 🎉🎶

Publicerad 2017-12-31 22:58:46 i Personligt, assistans, funkisliv,

Vilken himla trevlig nyårsafton!! Pontus och jag samlade några vänner till knytis, och oj vad mycket gott vi åt. Vi dukade ett långbord på vårt gemensamma entréplan, vi var 14 pers som åt  och hade trevligt! Mycket skratt och skålande minsann! Och vi hurrade flera gånger! För det gamla året , för det nya året,  för varandra! 

Efter maten behövde vi skaka loss så jag bjöd på disco i min lya! Alla dansade och sjöng, det var härligt!
(null)

Jag gjorde bra ifrån mig, spelade flera hela låtar än nånsin tidigare. Fick beröm för min musiksmak och hur jag växlade mellan lungt och rockigt! 
Wille var jättenöjd men gick först, skulle kanske hinna fira med andra också? Philip och Hillevi dröjde sig kvar.  Till sist stack även de. Gissa vad jag gjorde då? Tvättade i tvättstugan , ha ha! Och tog en powernap! Efter att fixat undan allt var jag supertrött! Sömn i ca 30 min gjorde susen, jag orkade senare trycka i mig lite räkor också, men sedan kändes det som att det blev stopp! 

Jag gillar inte att det smäller, och nu är jag svintrött och tänker minsann inte sitta och vänta på bättre tider, d v s nästa år! Så, för att slippa bli grinig säger jag nu: Tack för i år, vi ses nästa år!! Nu kryper jag i säng!

JAG RÄKNAR NER...

Publicerad 2017-12-30 20:42:05 i Personligt, assistans, funkisliv,

Snart, mycket snart är det ett nytt år Det år då jag ska bli 30 år. Det tål att tänka på!!

(Och när jag nu tänker närmare på det så inser jag att jag ska fylla 29...ja ja inte är det så viktigt egentligen. Det finns nog fler än jag som inte vet hur gamla de är!?)

Nu är jag för tillfället upptagen med planer för morgondagen! Jag och min grannkompis Pontus ska ha nyårs-lunch med några vänner! Vi ska ha knytis, alla har tilldelats nåt att ta med eller laga till! Efter maten tycker ju jag att det absolut ska passa med lite dans! Så ikväll har har förberett genom att ta bort matta och möbler i rummet. Jag ringde mamma för att berätta vad jag gjort
(null)
Hon blev förbluffad! Vi snackade lite om morgondagen och hon påminde om att det blir hon som jobbar! Visst ja, åh det var länge sedan jag tillbringade en nyårsafton med en förälder!!! Ha ha, trodde den tiden var förbi 🤪 men man får va glad för att man har en morsa som kan rycka in ibland! Och igår fick t o m min pappa damma av sig och jobba några timmar mellan de riktiga assistenterna. Men det gick ju bra...
(null)
Efter lite snack och mors på hundarna blev jag astrött och tror jag snart ska gå och lägga mig!!
(null)


SIGNE - SOM ÄR SOM SOLEN

Publicerad 2017-12-27 21:29:00 i Personligt,

Ännu en toppenhärlig dag ....äntligen en "vanlig dag", men ändå inte, för jag var ledig från jobbet och hälsade på hos Signe i stället. Signe bjöd på både lunch och fika och jag krubbade glatt i mig, för det går åt en del energi då jag träffar Signe, faktiskt! Men man FÅR också en massa god energi från Signe. Hennes glädje smittar lätt, kanske för lätt ibland. 😜🤡😂🤗😍
Jag nästan skrattar ihjäl mig och blir nog lite tramsig (fniss, fniss)
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela