jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

RESUMÉ AV VECKAN

Publicerad 2020-02-29 08:33:43 i Personligt,


Trodde våren var på väg och kollade därför på ny vaxduk till balkongbordet! Tji fick jag, det kom ju snö och kyla till slut.

På jobbet, i min nya grupp,  är lite andra rutiner, jättebra start på dagen varje dag, alla kommer till tals, och gemensamt planerar vi dagen. Jag gillar det.

Musik flera gånger under veckan, det gillar jag jättemycket! Tyvärr ingen teater denna vecka då Anna har sportlov med sin familj. Nästa vecka har vi premiär på vår Sjörövarteaterpjäs!


(null)


Alla lyssnade och såg på en musikvideo som Sabina har gjort, om hur hon gillar sitt jobb! Den var bra och vi var flera som tyckte hon "prickat rätt" i det hon gillar på jobbet!
Jag fick sjunga och spela ännu mer, då det var musikfredag!
Nu är premiär, och speldatum fastställda, och vi ska annonsera ut vår pjäs! Jag fick en affisch att sätta upp på JAG 😃, så vi lockar publik från olika platser!

Fredagskvällen hade jag och Pontus spikat i förväg, de blev pizzabakning hos mig. Pontus ser misstänksam ut här... förstår det, för han har ju lagt SVAMP på sin pizza... och det äter han ju inte 😱
(null)

Den härliga efterrätten, glass och äppelpaj hade polaren Pontus med sig. Kan säga att vi blev proppmätta!!!


(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela