jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

DAG 2, ORMINGE KARNEVAL

Publicerad 2018-05-27 17:09:12 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

Full rulle i Orminge Centrala Parken! Detta var sista helgen min assistent Anna jobbade så vi fick ett kul och bra avslutningspass tillsammans! Hon kommer säkert tänka tillbaka på mig och på assistentjänsten med glädje! Nu slutar hon plugga och har fått ett annat spännande heltidsjobb. 
(null)
 Anna är en glad och pigg problemlösare, hon kommer säkert bli uppskattad på sitt nya jobb också. Vi har haft kul ihop, även fast hon bara jobbat varannan helg (eller kanske därför).

Det blev mera karneval på lördagen! Hillevi, Pontus och jag hängde med varann då!
(null)ORMINGE KARNEVAL 2018

Publicerad 2018-05-27 15:00:19 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

Jag har upplevt runt 20-25 Av Ormingesalongen karnevaler hittills. Detta var den med bäst väder!
Kul att flera kompisar kom ut hit till förorten och delade vår upplevelse av foklkliv och underhållning! 
Karnevalen började i fredag förmiddags, det var skol- och förskolebarn som utklädda startade det hela med tåget. Det var musik och underhållning på scenen i Centrala parken. En gammal tant var DJ, jösses, vad tokigt tycker jag ( som gärna tagit uppdraget!!!)
Jag pustade ut lite emellan och landade hemma, på kvällen kom Hillevi och Wille och deltog med oss. Kaliffa uppträdde! De gillade jag,
(null)

(null)

ÄNNU EN FIN DAG

Publicerad 2018-05-25 06:20:11 i Personligt,

Det är fortfarande maj månad, men man kan tro att det är juli?! Jag har nog inte varit med om att sommaren kommit så här tidigt någon gång i mitt liv. 
Vaknar av frisk luft eftersom balkongdörren varit öppen en timme redan (i min lägenhet blir det lätt lite instängt), härligt - snart blir det frukost på balkongen också! 
Efter frukost väntar jag utanför på min jobbtransport, och den här dagen kommer hunde Kelly till jobbet också. Vi har kul ihop, hon är lydig och jag vet minsann hur man handskas med hundar (utom med Ella förstås... SPECIElla kan man ju kalla henne för)
Det blev en promenad i hamnen, Norra Hammarbyhamnen.
(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela