jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

HELGEN SOM GICK

Publicerad 2019-09-30 21:55:00 i Personligt,

I fredags var jag trött efter jobbarveckan och uppfattade inte att jag blev upplyst om att Signe inte skulle komma till Fryshuset. (Hon var väl trött, som jag) Jag ville ändå dit!  Och så blev jag besviken när jag inte hittade henne där... men jag piggnade till av att träffa några andra vänner där. Och efter ett tag uppskattade jag bandet och dansade en stund. Men, rätt skönt att åka hem....
(null)

Väl hemma övermannades jag av trötthet och en del besvikelser av skilda slag och fick svårt att samarbeta i det som behöver göras vid kvällsrutinerna. Min ass tog snabbt till ett bra knep för att få mig på andra tankar. Ringa morsan på Facebook time! Ja, efter bara en liten stunds samtal var jag på banan igen... Skönt att få krypa i säng och veta att det är sovmorgon nästa dag!

På lördagen gjorde jag lite "hemarbete" först, men åkte sedan till gamla vännen Erika, som bjöd på fika. Jag fick t o m med mig bullar hem 😁 Tack snälla, de var jättegoda!
(null)

Gjorde en äppelpaj när jag kom hem. Den blev supergod, så klart! 
(null)

På söndagen hade jag fullt upp med tvätt och städning, men tog mig tid att träna också, red på min elhäst och kikade ut genom fönstret
(null)

Bjöd morsan på fika med den smarriga äppelkakan och den godaste av alla vaniljsåser, Oatleys!
Sedan behövde jag vila en stund, för min kompis Hillevi skulle komma. Och när hon gjort det bakade vi varsin pizza, de blev en smarrig middag. 
(null)

 Hillevi drabbades av "paltkoma" och somnade nästan hos mig innan bilen kom för att hämta henne. Och jag fick ett kort besök av mina föräldrar och hundarna innan det var sovdags. 
.Vaknade upp förkyld i morse 🙁 får se vartåt det barkar





Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela