jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

LAGENS LÅNGA ARM och andra roller…

Publicerad 2023-01-27 22:48:22 i Personligt, alternativinfluencer, bilder, funkisliv,


(null)

Nu väntar vi med spänning på att filmen vi jobbat med i några år ska bli färdigklippt och kunna visas.
I vår väntan sysslar jag och de övriga skådespelarna med att bygga upp en biograf, där premiären, ja, flera visningar blir det kanske, ska ske med pompa och ståt! Ja, i alla fall med popcorn och läsk….
 Jag spelar Kommissarie Hatting, och den rollen är ju som klippt och skuren till mig. Måste säga att flera av mina skådespelande vänner imponerar i sina rollprestationer, de också! Men vi har ju mer än tio års teatervana nu, så det är kanske inte så konstigt. 
Fyra föreställningar har vi satt upp på Danvikstull dagliga verksamhet under åren! "Drömresan", "Fyra begravningar och ett bröllop", "Rymdresan" (den hette kanske något annat, men jag var astronaut i alla fall) och så "Sjörövar"föreställningen. Den hann vi bara ha premiär på , så kom Covid-19 och satte stopp för fler föreställningar. Vi fick gå över till filminspelningar, antingen utomhus, eller inne med högst två skådisar i taget.
Att vi, som jobbar på en daglig verksamhet, har åstadkommit allt detta kan vi tacka den utomordentligt förträffliga superduktiga dramapedagogen ANNA SAMIL för! (Hon är på bild med mig här nedan).

(null)

Men givetvis har vi också andra superduktiga personer som bidrar till att vi "lyfter" och utvecklas!
Kajsa, som nu klipper filmen (ett jättejobb) har deltagit under hela processen med filmen. Tycker nog all personal på jobbet är toppenbra. Min favvo är min nuvarande kontaktperson, Micke  🎸
(null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela