jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

FINNS JAG?

Publicerad 2020-07-31 07:26:44 i Personligt,

(null)

Så här på morgonkvisten kan man vara extra fundersam. Är det för att man drömt något? Är det på grund av vädret? Är det bara så att tankarna ibland hoppar, som grodorna jag såg utanför min port igårkväll? Många, många små grodor som hoppade hit och dit och inte verkade  veta vart de var på väg.

Jag saknar mitt JAG! Min förening, allt som brukar hända där, alla andra "Jag:are"! 
Mamma säger att vi ska ha ett möte på datorn med några andra i  föreningen, i alla fall med de andra i styrelsen (jag är ordförande). Hon är väl för knäpp! Varför inte ha ett möte på riktigt? 

Igår var jag på orgelkonsert i en gigantisk kyrka. Bara femtio personer fick vara där. Eftersom han som spelade och några andra kyrkanställda var där blev vi 46 personer som lyssnade! Vi satt så glest att man kände som att man var själv där! 
På JAGs kontor finns ju en stor sal, vi borde kunna träffas där och ha mycket mellanrum och inte kramas och inte hosta eller peta på varann. Himla tjat om allt sånt, tycker jag! 
Jag vill få höra till!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela