jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

VALBORG

Publicerad 2018-04-30 23:00:56 i Personligt, assistans, funkisliv,

Det var tur att det äntligen kom en högtid för det var ju hög tid för en fest! Julen och nyåret var ju för jättelänge sedan, år fyller jag för sällan, påsk smög förbi i förkylningstider... men nu: dags för ljuset och våren att firas!! Inte för att det är särskilt sköna vårvindar... Det är täckjacka på varenda dag. Och mössa, nu när allt hår är borta!
Jag och min vän Pontus slog oss ihop och bjöd in några vänner till gemensam pizzafest. Det var som knytis att alla tog med lite pålägg. Full rulle när alla gav sig hän åt pizzabaket
(null)

Lite för trångt i mitt kök, även hos Pontus, så vi gjorde som vi brukar, dukade upp i hallen, i trapphuset 😁
(null)

(null)

Det smakade toppen och vi hade en mycket trevlig middag. Givetvis hade jag ordnat ett musikbord i hallen också! Tog ut min stereo och körde lite soft måltidsmusik. Alla blev mycket harmoniska! 
Efter middagen var det bara jag och Tobbe som stack ner till Myrsjön och kollade brasan. En tradition för oss!
(null)


SNART KOMMER SOMMAREN

Publicerad 2018-04-28 08:04:16 i Personligt,

Bäst att vara förberedd och ha balkongen redo! Det är härligt att ha ett litet "uterum". Jag har köpt lite blommor, men det ska väl gro några grönsaker där också, så småningom, ännu för kallt.
(null)

Utanför min balkong växer det så det knakar och en himla massa pollen yr in till mig. Atjoo atjoo det 
är jobbigt. Mina nya allergitabletter är megastora och svårsvalda. Varför är det så?
(null)

Ljusslingan får faktiskt hänga året om, det är alltid fint med ljusslingor!

SCENKONSTMUSEET

Publicerad 2018-04-27 15:48:15 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

Jag var med mitt jobb på SCENKONSTMUSEET, det som förut var Musikmuseet och då mitt favvomuseum. Men det tar sig i sin nya  form och börjar bli rätt bra. Kul saker att kolla på och en del man kan göra själv. Så, jag rekommenderar ett besök på Sillbullegatan - jaha? Ok, det ligger på  SIBYLLEGATAN 2 (null)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela