jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

NU BLIR DET BIO!

Publicerad 2017-06-29 22:17:00 i Personligt,

För länge sedan hörde en kvinna av sig och undrade om jag kunde tänka mig att skicka några av mina bilder från bloggen till henne. Hon höll på att göra en verksamhetsberättelse om uppsökande tandvård och munhälsa för funkisar. Jamen det kunde jag! Så jag skickade ett gäng bilder och glömde bort det. Häromdagen fick jag stort brev: verksamhetsberättelsen! Den var väldigt fin måste jag säga, många bilder förgyllde sidorna! Först tyckte jag det var konstigt att få sådan post! Och konstigare var att det utanpå satt ett litet guldkuvert som det stod Tack! på...? Fast när jag bläddrade och såg mig själv på flera bilder skrattade jag! Och vet ni vad det tokroligaste var? Ha! På varje sida där jag fanns på en bild satt ett tackkuvert! Det blev massor av kuvert! Och i varje kuvert låg en biocheck!! Nu har jag massor av biocheckar, så jag kan t o m bjuda en kompis eller flera, och gå på flera filmer!! Vad roligt att bli så belönad, jag blev jätteglad av det!!
Jag tror att hon som sett min blogg tyckte jag visade mig och mitt liv på ett kul sätt med bilder! Och antagligen är jag väldigt stilig också?

SNABB UTFLYKT!

Publicerad 2017-06-25 17:05:00 i Personligt,

Idag åkte jag, mamma och min ass Marcus hem till min assistent Johanna , som fått en bebis! För en vecka sedan. Så han, för det var en kille (även om inte jag kunde se det) var inte stor -fast både mamma och Marcus sa konstigt nog att han var just det!? Rätt så gulligt i alla fall med så små människor! Men vad kan de göra? Ingenting! Snacka om funktionsnedsatt!! Men det lär ska bli bättre vartefter. Barnen som bor i mitt hus är jätteduktiga! De hoppar runt och leker snackar och är väldigt roliga! Men de är ju större , så Johannas bebis kommer väl igång snart. Min ass Marcus visade mig en liten film på sin bebis. Hon kunde skratta och tittade runt omkring, och hade en fin kalufs! Kan så små människor klippas hos frisör? Nä, tror inte det... Det blev ett förfärligt ösregn så vi gick inte ens ur bilen! Efter bebiskollen och presentlämning åkte vi till Forum Nacka och lunchade.

FESTMÅLTID!

Publicerad 2017-06-24 19:33:00 i Personligt,

Igår hade min vän Pontus tagit ett toppenbra initiativ och bjudit hem kompisar, ja- mig med då, till en midsommarmåltid. Vi blev många så vi gjorde stora hallen festfin...ballonger, vimplar, och dukat fint! Det blev en jättetrevlig stund. Allra trevligast tyckte jag det blev när Hillevi så småningom dök upp, sist av alla. Då var det nästan slutfestat för de andra så Hillan hängde med in till mig och käkade i mitt kök i stället. Idag är det jag som är i hennes kök minsann!! Vi lagar mat tillsammans och ska snart starta med silltallrik Sedan blir det färsfyllda zucchini och auberginegratäng! Läckert!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela