jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

NYÅRSAFTON! 🎉🎶

Publicerad 2017-12-31 22:58:46 i Personligt, assistans, funkisliv,

Vilken himla trevlig nyårsafton!! Pontus och jag samlade några vänner till knytis, och oj vad mycket gott vi åt. Vi dukade ett långbord på vårt gemensamma entréplan, vi var 14 pers som åt  och hade trevligt! Mycket skratt och skålande minsann! Och vi hurrade flera gånger! För det gamla året , för det nya året,  för varandra! 

Efter maten behövde vi skaka loss så jag bjöd på disco i min lya! Alla dansade och sjöng, det var härligt!
(null)

Jag gjorde bra ifrån mig, spelade flera hela låtar än nånsin tidigare. Fick beröm för min musiksmak och hur jag växlade mellan lungt och rockigt! 
Wille var jättenöjd men gick först, skulle kanske hinna fira med andra också? Philip och Hillevi dröjde sig kvar.  Till sist stack även de. Gissa vad jag gjorde då? Tvättade i tvättstugan , ha ha! Och tog en powernap! Efter att fixat undan allt var jag supertrött! Sömn i ca 30 min gjorde susen, jag orkade senare trycka i mig lite räkor också, men sedan kändes det som att det blev stopp! 

Jag gillar inte att det smäller, och nu är jag svintrött och tänker minsann inte sitta och vänta på bättre tider, d v s nästa år! Så, för att slippa bli grinig säger jag nu: Tack för i år, vi ses nästa år!! Nu kryper jag i säng!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela