jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

TOKROLIGA TJEJKOMPISAR!

Publicerad 2021-05-30 17:30:11 i Personligt, alternativinfluencer, assistans, bilder, funkisliv,


(null)

Signe! Hon är för härlig! Hon fyllde 30, lite diskret i mitt tycke, så när vi skulle pizzaluncha i lördags ville jag festa till det lite. Flera ballonger blåstes upp, girlanger och findukning, blombukett och liten present. Jag var heltaggad på att festöverraska henne då hon äntligen dök upp med sin assistent Evelinatvå. ( Ja, det finns så klart en Evelinaett.)

(null)

Ja, vad tror ni... Signe överraskar MIG!! Ha ha, med blommor och finbakverk till fikat! Men hon blev så klar glad över ballonger och den festliga stämningen. Det blev en rolig, intensiv men lite för kort träff. Signe hade mer i kalendern för dagen.
(null)

På söndagen var det lunchträff med Nicolina. Vi skulle picknicka med medhavt i hennes trädgård. 
(null)

Jamen vad gör jag då... jo, snurrar till det vid avfärden hemma och GLÖMMER min matlåda , ja hela kylväskan, med min omsorgsfullt preparerade lunchbox! Så, det blev så att Nicolina bjöd mig på en pastalunch i stället. Heltokigt att inte ha bättre koll 🤪 tur att Niccis fixade. Fina tjejer , både Signe och Nicolina, ja är glad att vara deras vän.
(null)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela