jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

SNÄRJIGT MEN KUL!

Publicerad 2023-10-30 06:58:02 i Personligt,

Oj vilken fullspäckad helg!

I fredags ett besök på Fryshuset där dansbandet Hollyz spelade. Jag tyckte en i bandet såg ut som min ena assistent, och kunde inte släppa tankarna på det! 
För att slippa onödiga påfrestningar som exvis utebliven eller försenad taxi, skjutsade min pappa mig dit och hämtade mig sedan då jag ringde och tyckte jag var klar. Det var uppskattat!

(null)

På lördagsmorgon kunde jag sova ut och ladda inför JAG föreningens Halloweenfest!
Min ass för dagen dök upp, och jag satte frukosten i halsen! Sedan skrattade jag så jag nästan tuppade av! Två nära döden upplevelser efter varann. Jag hade tur denna gång! Även jag sminkade mig sedan och vi for iväg med kassarna fulla av pynt och läskigheter. Det blev som alltid med JAG en härlig fest!
(null)

På söndagen hjälpte jag mina föräldrar att tömma sitt hus och trycka in allt i en lägenhet. De hade hyrt en större bil, men vi fyllde även Rosthögen med lådor och väskor. Alla brorsor hjälpte till och med oss hade vi även Världens starkaste man (AKA Salim!). Flyttandet pausades med lite lunch, korv med bröd i gamla huset, Och avslutades  senare med middag i lägenheten!
(null)

Då hurrade vi för flytt och nytt för mamma och pappa som slitit rejält senaste månaden!  Och så fick vi gratulera min brorsa Oscar och hans tjej Maira som hade förlovat sig!

(null)








Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela