jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

SISTA SKIDDAGEN

Publicerad 2019-02-22 18:00:45 i Personligt, assistans, bilder, funkisliv,

(null)

Imorse var det konstigt väder. Regn som frös till is när det landade på marken och även på bilen. Pappa fick stanna flera gånger för att ta bort isskorpa från vindrutan. Jag trodde inte det skulle gå att åka skicart 😳. Allt var täckt av tunn is!

Men väl framme i Rödkullen hade Charlie ändå riggat min cart och vi susade snart iväg på isskorpbacken! Hej vad det gick, vi åkte i en massa olika backar och det gick jättebra och var superkul.

När vi kom tillbaka stod assistent och föräldrar där och hoppade av oro! Vi hade nämligen så kul i backen att vi glömde tiden lite... Charlie tyckte jag skulle få så mycket åkande det bara gick att få, eftersom det var sista dagen!! 
Det var bussigt, vi åkte till 12:30 i stället för till 12:00!  
(null)

Tack Charlie för en superkul skidvecka! Mina skrattmuskler har aldrig fått så mycket träning tidigare! Jag fick diplom också! Och Praktikanten från idrottsskolan tackade mig för några kul dagar 😊🙏

Nu ska det packas och städas i stugan, jag har energi kvar till det!
(null)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela