jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

RÖSTFISKE 😜

Publicerad 2016-09-29 20:20:00 i Personligt,

 i Nacka Forum stod ett gäng från Liberalerna och delade ut lappar som berättade att de tar strid för rätten till personlig assistans. Vad bra tänkte jag och ville visa min uppskattning! Men trots att de var rätt många där var det bara en enda som talade direkt till mig. Och en man var direkt dum - han sa "jag har ett barnbarn som också är så'n". Va?! Så'n? Min mamma var med och hon undrade ju förstås vad han menade. Den mannen hade verkligen svårigheter att uttrycka sig vettigt  för det han sa sen var riktigt tokigt, det vill jag inte ens skriva. Men mamma sa att det är ju också en funktionsnedsättning,... när det kommer stora grodor ur munnen! Det lät ju ruskigt!! Jag är glad att jag inte har den sortens svårigheter - grodor ur munnen , uaäckk! 🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
 
 En man frågade mamma om hon ville lägga sin röst på Liberalerna, men då svarade hon att det var bättre att fråga mig. Konstigt nog gjorde han inte det.
Jag minns miljöpartisten i Karlstad som sa -"får dom rösta" och nickade mot mig och mina JAG vänner.
Och jag undrar - var ska jag lägga min röst? Får grunna på det! Det är viktigt att rösta!
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela