jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

SIIIIGNEDAGS

Publicerad 2018-09-08 20:01:13 i Personligt, assistans, funkisliv,

Återigen! Att träffa Signe har blivit ett behov, eller en vana? Hur som helst något jag gillar! Ibland blir jag helt matt, hennes energi slår ut min! Ha ha, jag blir helt knockad 😆🤣😵

Nu ville jag bjuda på pizza, och så fick det bli! Min pinfärska assistent (går på intro) fick hjälpa mig med förberedelserna; fixa pizzasallad och dukning (fint ska det vara)!
(null)

Signe forsade runt och spred glädje, lite hann vi i alla fall äta och så fikade vi  den supergoda äppelkakan min mästerbagarassistent Marcus hjälpt mig att baka!

(null)

Min nya assistent tyckte det var kul och läraktigt att ha intro när jag träffar en vän, det ställer ju extra stora krav på assistenten! De gäller att ha full koll, både på mig och allt runtom! Och mina assistenter måste ju lära sig att kommunicera med mina vänner - som alla använder olika sät!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela