jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

INTE VACKER MEN VIKTIG

Publicerad 2018-06-19 12:33:43 i Personligt,

Härligt! Min tand är på plats igen! Den är egentligen rätt ful, lite för liten och lite grå, helt olik de andra. Min oäkting! Men lika betydelsefull som alla de andra, och utan den har jag känt att något saknats. 

Jag AVSKYR verkligen att bli sövd. Det spelar ingen roll hur pedagogiskt hela upplägget är, eller att jag är förberedd och "med på noterna". När stunden är inne gör jag våldsamt motstånd! 

Mina tårar skvätter åt alla håll, det blir pölar som "narkosspecialisten" halkar i så kanylen hamnar snett och de får ta en till och tränga in i min obedövade handrygg (eftersom jag ilsket rivit bort det förhatliga Emlaplåstret redan hemma i hallen..). Nä, den nålen vete sjutton var den hamnade, heller! Den tredje då? Jo, den satt!!  Så in med sovandet i blodådran och ZZZzzzzååå slocknar jag. I rullstolen. Undrar hur det går till sedan?

Vaknar en timme senare i en bädd i ett annat rum. Med min fula men kära tand på plats! Lite trist ett tag, men sedan: 
(null)

Kommentarer

Postat av: Mamma Lillemor

Publicerad 2018-06-19 19:37:25

Du klarar av saker så bra, fast du är orolig och rädd så gör du det du måste! Skönt att se din glädje när allt otäckt är över!

Postat av: Madeleine

Publicerad 2018-06-20 17:49:54

Bra jobbat Simon och fin tand! Min dotter gillar inte heller att sövas men be att få prova nässpray istället för nål i handen :)

Svar: Åh tack för tipset! Det ska jag prova! ...Men, hehe, bara jag inte blir avig till nässpray efteråt? 😱? Jag är jätteallergisk mot pollen och använder nässpray mycket. Tänk om jag får för mig att min allergimedicin kommer Zzzöva mig!?!?
Simon J

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela