jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrÄn och leva sjÀlvstÀndigt. Nu kÀnner jag för att fortsÀtta berÀtta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! VÀlkomna mina gamla och nya vÀnner!

BÅTLIV IGEN! 😄

Publicerad 2018-07-15 22:20:58 i Personligt,

Ni som bor i Stockholm, eller besöker stan ibland, ni har vĂ€l inte missat SLs linje 80? Trots bussbristen den bĂ€sta linjen! En renodlad BÅTlinje med lite olika bĂ„ttyper. Min favorit Ă€r SjövĂ€gen, en elbĂ„t som Ă€r oerhört bekvĂ€m och tillgĂ€nglig. Men Gurli har sin charm, dock lite gungig i sin gĂ„ng.... jag gillar bĂ„tar lika mycket som bussar tror jag. Men de Ă€r bara pĂ„ sommaren det gĂ„r att Ă„ka. Nu passar jag pĂ„! IgĂ„r tog jag en fin runda, startade vid Saltsjöqvarn, rundade DjurgĂ„rden efter Nybroviken och pausade pĂ„ Blockhusudden dĂ€r jag Ă„t en god lunch, men... det var en lucka i trafikeringen av bryggan sĂ„ jag fick ringa fĂ€rdtjĂ€nsten för att komma dĂ€rifrĂ„n! Synd. 


(null)

Blockhusudden!
(null)

PÄ kvÀllen, igÄr, var jag med Philip pÄ Grönan och dÄ Äkte jag DjurgÄrdsfÀrjan till Slussen nÀr vi Äkte hem! DÀrifrÄn tog jag bussen hem!
(null)

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela