jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

MINA GRÖNSAKER FRODAS

Publicerad 2018-08-04 21:25:27 i Personligt,

(null)

På min balkong är det nu tomater och paprika på G! När jag kommer hem från Furuboda kan jag börja skörda. Morsan trodde hon skulle få semester när jag åker bort, men jösses!!! Vad tror hon? Självklart måste hon vattna mina grödor dagligen! 
Igår kväll packade jag och Johanna, hon är bra på sånt. Jag tyckte ikväll att mamma skulle kolla att allt är med, men det tyckte inte mamma själv, hon litar fullkomligt på att det är rätt packat! Så jag släppte det och bara väntar på att det ska bli i morgon och jag får åka iväg!
Vi försöker få ner temperaturen i min lägenhet, men det går trögt. Från + 28 till +26, på tre timmar, alltid något....men det är ju bara +19,5 ute nu så lite till vill jag få ner graderna.

Kommentarer

Postat av: Gen

Publicerad 2018-08-09 15:21:51

HejSimon Hoppas din sommar har varit bra trots denna värme Jag kan säga utan att skämmas att jag tycker det varit för varmt Jag ser i alla fall att du hittat på lite kul saker o hoppas du o hela din familj mår bra Kram från Gen

Svar: Jag håller med, det har varit för varmt! Men trots det har jag kul och särskilt nu, på Furuboda där jag är på musikkurs!
Simon Johansson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela