jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

HEMRESEDAG!

Publicerad 2017-09-28 15:25:34 i Personligt,

Resan är redan slut snart, både tråkigt och lite skönt. Vi har alla tackat varandra för bra insatser, och ser fram emot att träffas snart igen, på hemmaplan.
Idag skulle tiden bara "slås ihjäl" i väntan på att åka till flygplatsen. Jag och Micke åkte lite T-bana för det är alltid spännande. Men det blev mer spännande än Micke tänkt sig. För vi åkte till en slutstation och tåget tillbaka gick från en annan perrong. OCH DET FANNS INGEN HISS och det var inte en kotte där!!! Men tillslut kom några unga starka friska och hjälpte till bära mig i rullstolen både ner och upp för trapporna. 
 
Sedan mötte vi upp en del av gänget och tog en lunch i gamla staden. Därifrån kämpade mina assistenter uppför kolossala backar till hotellet. En stunds vila i hotellfoajé innan avfärd
Jätteutmattad Micke
Något piggare Malin och så jag som kämpar tappert mellan diverse humörlägen idag!!
😊😜😂☹️😡

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2017-09-29 07:53:35

Du kämpade tappert hela tiden Simon! Klarade omställning med mat och vilotider eller snarare uteblivna sådana...var den gladaste av glada och även den tröttaste av trötta...Tack för en fin upplevelse Simon! Du ser till att jag får hålla mig igång 😘

Svar: 🤗
Simon J

Postat av: Gen

Publicerad 2017-10-03 22:05:42

Hej på er Var mamma med på resan Simon Du har en fin mamma Kram

Svar: Ja, hon var med! Hon hjälper mig att prata, t ex med politikerna vi träffade i EU parlamentet. De behöver hjälp att förstå alla sorters människor!
Simon J

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela