jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

FESTMÅLTID!

Publicerad 2017-06-24 19:33:00 i Personligt,

Igår hade min vän Pontus tagit ett toppenbra initiativ och bjudit hem kompisar, ja- mig med då, till en midsommarmåltid. Vi blev många så vi gjorde stora hallen festfin...ballonger, vimplar, och dukat fint! Det blev en jättetrevlig stund. Allra trevligast tyckte jag det blev när Hillevi så småningom dök upp, sist av alla. Då var det nästan slutfestat för de andra så Hillan hängde med in till mig och käkade i mitt kök i stället. Idag är det jag som är i hennes kök minsann!! Vi lagar mat tillsammans och ska snart starta med silltallrik Sedan blir det färsfyllda zucchini och auberginegratäng! Läckert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Simon J

Jag är en ung man, född med flera stora funktionsnedsättningar, som har personlig assistans till hjälp med allt i mitt liv. Personlig assistans är min förutsättning till goda levnadsvillkor! Jag bidrar på mitt sätt för att värna om LSS och Lass, genom att vara en aktiv medlem i Föreningen JAG! http://www.jag.se/om-jag

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela