jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

FINBESÖK!

Publicerad 2017-07-17 15:52:00 i Personligt,

Idag har jag haft min minsta gäst nånsin här på fika! Ja, inte fikade han nå särskilt, men hans mamma försökte i alla fall få i sig både blåbärspaj och kaffe. Fast han bara är en halvmeter stor ungefär lyckas han sysselsätta henne rätt bra! Det skulle matas, vyssjas, bäras, nappas och blöjbytas (haha vilka små pluttenuttblöjor!!!!) Och skorna sen då! Ha ha ha trodde inte det fanns så små skor, här är hans ena och min ena:
Det var jätteroligt att träffa Johanna, som jag saknar mycket. Men nu förstår jag ju att hon inte kan jobba med mig. Den där lille plutten var ju helt hjälplös och behöver massor av assistans, dygnet runt! Och inte går det an med vem som helst! Jag märkte ju hur det gick till när han åt! Snacka om individuellt anpassad assistans!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Simon J

Jag är en ung man, född med flera stora funktionsnedsättningar, som har personlig assistans till hjälp med allt i mitt liv. Personlig assistans är min förutsättning till goda levnadsvillkor! Jag bidrar på mitt sätt för att värna om LSS och Lass, genom att vara en aktiv medlem i Föreningen JAG! http://www.jag.se/om-jag

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela