jag-simon.blogg.se

Jag har ju bloggat tidigare om att flytta hemifrån och leva självständigt. Nu känner jag för att fortsätta berätta om mitt liv - ett gott liv med stöd av personlig assistans! Välkomna mina gamla och nya vänner!

SNYGGT, FARSAN!

Publicerad 2017-04-23 17:27:00 i Personligt,

Idag sken solen, i alla fall på förmiddagen! Då dök mina föräldrar upp för att fixa ett skönare golv till min balkong! Bussigt! Pappa knäppte ihop och sågade och det blev jättebra! 11 förpackningar med 9 rutor i varje räckte precis! Inte en ruta blev över. Det kostade 99 kr paketet så hela golvet gick på lite över en tusenlapp. Pappa och mamma var snälla och gav mig golvet som en "vårpresent"! Jättetack, säger jag och lovar att bjuda på balkongtårtfika så snart det blir varmt nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Simon J

Jag är en ung man, född med flera stora funktionsnedsättningar, som har personlig assistans till hjälp med allt i mitt liv. Personlig assistans är min förutsättning till goda levnadsvillkor! Jag bidrar på mitt sätt för att värna om LSS och Lass, genom att vara en aktiv medlem i Föreningen JAG! http://www.jag.se/om-jag

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela